Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktar jaget

Mitt diktar jag vill 
skriva 
...  men finner inga ord

Hjärtat mitt
vill skrika 
... men har ingen röst

Själen min 
är sorgsen 
... Jag borde skriva i svart 

Skriftens färg älskar jag
den lugnar mitt sinne 
... fy vilket trams

Min hjärna 
går på högtryck
... Vad,vad ska jag lära mig







Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-08 14:54



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Jag har brottats med diktarjaget i större delen av mitt liv-kommit fram till att jag inte kan sära på mig själv!

Din text är viktig och välskriven-alla borde läsa!
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP