Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Sov gott

Dina ögon nu 
slocknat har
Livets hjärta
ej längre bar

Mor dig  
varmt uppmana
Kom ... Jag väntar i
vårt eget Nirvana

SOV GOTT 
LILLE FAR




Fri vers (Fri form) av Titti Rydberg VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-12 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP