Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt direkt ur märkligheten..


där rinner sorg

 

värdig striden – där du går ner på knä hugger svärdet

han prövar din styrka – dina sår

den natten såg han genom dig

vann åter gråten och skratten

~

hon sköljer havet mellan fingrarna – sanden är du

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-01-17 19:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
berör inom!
2016-01-19

  Yrre VIP
såså vackerfinöm!
2016-01-17

    ej medlem längre
Fin och berörande text
Mvh annokas
2016-01-17

  Blomma-Stjärna VIP
sorgsen förtvivlan -
känner öknen
och stjärnnatten
som ett svärdshugg
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP