Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fattig

du fattas mig, inte
för att jag inte vet
att du är borta, det vet jag
utan mer att jag håller
dig på avstånd

det tillräckliga avståndet
så att det inte gör ont




Fri vers av ia VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-20 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP