Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskar



...tyst
mina ord
i natten
likt en vind
i månens sken

För att nå dig, mjukt
så du förstår
att du rör vid mig.




Fri vers av ia VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-24 00:28



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
..ouch
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP