Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöleoparden irrar bland årstider

 

Regndroppen på snöleopardens nos får den att undra vilken månad det är. Inte för att snöleoparder räknar månader eller dagar. Snarare sol och snöflingor. Stenbocken ser inte det vita djuret. Betar bland klipporna. Gräset känns april.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-25 09:34



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Tycker om texten...
2016-01-25

  Gunnar Hilén VIP
välkommen tillbaka snöleoparden....bytt päls månntro ?
2016-01-25

  lodjuret/seglare VIP
Undrar vilken månad som är stenblockens? Har inte den sortens litteratur hemma och tror väl egentligen inte. Men naturen, liksom snön är fin. Såg på teve, om pingvinernas livscykel igår. De lägger ägg i mellan fyrtio och femtio minus. Det vore någonting för människan att ta efter. Att bo på Sydpolen och lägga ägg, se det är en utmaning det, i vattnet lurar leopardsälen...
2016-01-25

  Nanna X
Snöleoparderna lever i en vidare dimension, större än tiden!
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP