Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meeeoooow

Dimman tätnar på och från ett litet hål hörs "Meueeww"
Vem ska rädda silverkatten som gömt sig på ett dumt ställe
Jag kämpar och kämpar för att få tag på hennes tass men förgäves
Hon fortsätter jama ännu mer desperat än tidigare
Vi ringer brandkåren och tillslut får de upp den persiska prinsessan från hennes gömställe




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-06 11:50



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
hur gammal är du frajberg?
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP