Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vind så stark

Utanför mina två glasrutor

hör jag nu vinden starkt

 

Glasrutorna skallrar

träden flyr i vinden

 

Stackars liten fågel

kan inte ha det lätt

 

Stackars lilla fjäril

flyger bort med vinden




Fri vers av Cajsa
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-04-30 15:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En gullig och söt liten naturdikt
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg