Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förnuft och känsla

Jag vill kremera orden
På stolthet

Förfinande puderdosor ,döljer sitt jag
Och ur munnen, dryper det ut falskhet


Och alla klappar friskt i takt ...




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-29 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP