Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag är kär i en poet!

Så vackra underbara ord
så tidlöst att jag förgås
för denna stund är jag gjord
och med förundran jag slås

du för mig till ruinens brant
i samma stund till himmelens ljus
du håller mig vid Universums kant
och släpar mig efter tonvis med grus

ord som gör mig trygg och hel
meningar som stoppar om mig om natten
stavelser som gör rätt till fel
men som visar mig magin och skatten

kan läsa fast ändå inte förstå
njuta av det ömsinta i poesin
så bruten att jag inte kan gå
och så borta i periferin

det finns ingen mer att beskriva
så enkelt, tydligt och klart
läser mer än jag vill skriva
för att det är så underbart.




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 441 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-03-02 18:43



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
så fin!
2016-03-08

  Minona
Jag kan läsa ändå inte förstå
Det stämmer många gånger
2016-03-08

    ej medlem längre
Härliga rim här, gillar..
2016-03-08

  Teresia Ridell
Helt underbar, känslan är stark, fångar..håller kvar..
2016-03-04

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att lätta hjärtat med ord...fint rimmat...
2016-03-03

    ej medlem längre
Vackert!
2016-03-03

  Staffan Nilsson
Snyggt diktat, men akta dig för att bli kär i ord/poeter!
2016-03-02

    ADI Nehlin
så ljuvligt, hoppas det är besvarat
2016-03-02

  Rise Little One
Att vara kär i vackra ord är det värsta som finns ;)
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé