Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


där är

 

Och en skog under huden kan ingen ta ifrån dig. Det var inget jag väntade mig. Foga sig. Men mer falla samman mellan stammarna. Vänta sig det bedårande där sprickan öppnade för sorgen. Att stanna där blev det enda alternativ jag hade. Hade jag vetat att jag gjorde det för kärleks skull hade jag kunnat stå ut. I skam blev allt vitt damm lämnat kvar. Vad var jag utan skrattet.

Allt du vill vägrar jag. Du säger jag ska vara lycklig. Straffet slår skoningslöst och momentet är tjugotvå.

Jag äger en skog. Den bor under min hud. En trollslända börjar träda fram inifrån. Hon är vacker och blå. Det var inget jag väntade mig. Att det skulle ta så lång tid.

Han säger att han älskar mig också. Och ändå vet jag inget om kärlek.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-03 17:50



Bookmark and Share


  mike irow
text hela!!!!!!!!!!!!!!!
2016-03-13

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-03-04

    ej medlem längre
bra där, "direkt ur märkligheten"
2016-03-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Mycket stark och stram prosadikt. Finns inte ett överflödigt ord. Bilderna träder fram i starka färger. Det finns en känsla där som griper tag i en och skakar !
2016-03-04

    Max Poisé
Wow! Gillade detta!
2016-03-03

  catharina.jerbo VIP
Livet. Hur konstigt och förunderligt det är, och hur märkliga vi är som människor. Ja, det är min tolkning och den ger mig ingen ro... jag vill veta mer:-)
2016-03-03

    glas-svalan VIP
Att äga en skog är vackert. Liksom din text.
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP