Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomrummet i själens mitt

stjärnbad i mörka vatten
som reflekterar
himlens ljus
bildar en virvlande
våg som omsveper
min själ och
låter mig finna friden
i tomrummet

fem gånger sagd
är versen som bär
mina ben
på sina händer
känslan kan bara beskrivas
som barmhärtig

ristade linjer på
strandens stenar
konturer smekta
av havet
en tidlös ålder
gör sitt intåg
där motsatser möts
för att förenas
till helig dans




Fri vers av Jess81
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-05-01 22:09



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En av mina favoriter. Strålande vacker.
2006-12-12

  Arte
den här va en favvis :) vackert känns de som om
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Jess81