Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadeskjutet och haltande

Mitt fina lilla fosterland
håller på att ätas upp
sönderbitet och uppskuret
blöder tryggheten och säkerheten ut
bitarna som hållit ihop landet
faller isär i rasande fart
allt som varit ska hackas krossas
så mycket som går..
välfärden ska inte få finnas kvar
mitt fosterland är verkligen
skadeskjutet och haltar
utsikterna ser inte bra ut
infekterat och med stora
illaluktande bölder
som läcker ut över landet..
människor blir sjuka av doften
som slagit läger i samhällets liv
så ock ilskan som pyr under ytan
det skadar och tär på psyket!
spänningarna ökar var dag som går
inga positiva nyheter folket når!




mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-15 11:14



Bookmark and Share


  Daniela I
Starkt, fint skrivet!
2016-03-15

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP