Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terrorister hatar frihet demokrati

Terrorister gömmer sig i Europa
EU har öppnat dörren
politikerna bär största ansvaret!
öppnade gränser har inte
gjort saker bättre!!!
de klappar islam medhårs
låtit islamister få maktpositioner
var är alla röster från imamer
och det muslimska folket
som högt och kraftfullt
fördömmer terroristattacker!?!
tystnaden från dem talar..
det är så lätt att på efterhand
beklaga sig över attacker
på oskyldiga människor
på demokratin och yttrandefriheten!
Mr. Löfven, dina ord låter bra
men stämmer inte med verkligheten
du mörklägger och motarbetar folk
som inte håller med din politik!




mare












Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-22 12:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lägger ut dessa sanningar på nätet.
2016-03-22

  Larz Gustafsson VIP
EU styrs av frimurarna. Dessa landsförrädare kan man aldrig lita på.
EU borde aldrig ha kommit till.
Det är partier som t ex KD som ansvarar för att Sverige kommit med i denna sataniska union.

Socialdemokratin kan man heller aldrig lita på. Landsförrädare även de.
IB-affären och svineriet med prostituerade glömmer vi inte. Inte heller alla andra skandaler som skakat partiet.

Med terrorism uppnår man inget annat än att man får folk emot sig.
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP