Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig något annat på tv

Bblonderade och ajaxvita
spjut - skjuter ut
ballkongbröst gungar små kalkoner

kluckar 

varje ansikte saknar själ

dom skrämmer mig

lika mycket som terrorn och
våldet



punkt. det borde stå punkt här.

 

Ytans totala landvinning är gränslös och kan hända dåraktigt naiv -

Lets dance

alla plastherrar uppstramade
eller pumpade
ler snett och glittrar 

 

Marionetter precis som dom -

bomberna kommer ifrån

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 567 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-29 02:27



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Bra! Bra!
2018-05-28

  Anita Hanssen
Bravo!
Många höjdpunkter i denna text.
Lurade mig till skratt och igenkännande.
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren