Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skönt att få skriva av sig...



Vad du vill

Vad du vill
kan jag inte tyda
Men jag vet
att du inte vill ha mig
Se dig omkring
och tänk efter
för jag finns
även om du inte
vill ha mig
Jag stannar kvar
vid din sida
om du nu
skulle ändra dig
Jag vill inte
tvinga dig
jag vill att du
ska kunna njuta
av varje andetag du tar
även om inte jag gör det
men jag vill dig väl
förstår du
eller inte
är det ett brott?
Du vet
jag kan se det
i dina ögon
men du längtar inte
inte efter mig
men efter någon
åh jag önskar
att jag vore denna någon
Men ändå
mig själv
Mina önskningar
är allt för komplicerade
men det är
ju dina med
annars skulle du
ta mig
och ha mig
jag önskar
att du ville
Jag älskar dig
det går inte
att förneka
men jag förlåter dig
för allt du gör
inget är brottsligt
i min närhet
inte för dig
men för mig
Jag vill vara
nära dig
ska du veta
Du vet nog
skulle tro det
hos mig
bär jag dig
i mitt hjärta
Nej,
vad du vill
kan inte jag tyda
men vad jag
kan tyda är
att jag älskar dig




Fri vers av Missi VIP
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-05-03 19:18



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbar kärlekspoesi!Och vem vet...kanske han ändrar sig...fast...då kanske du har gått din väg...sökandes något annat...kram
2006-05-03

    Louise B
helt otroligt vacker text, tkr mkt om den
2006-05-03

    Hann£§
det va en seriöst vacker skrift det där.

Vad du vill
kan jag inte tyda
Men jag vet
att du inte vill ha mig
Se dig omkring
och tänk efter
för jag finns
även om du inte
vill ha mig

gammla minnen ....återväckes

tack för denna underbara text den hammnar på bokmärken
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon