Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solvärma

mjukt, skönt, fuktigt
känns gräset under fotsulorna
solen skiner från molnfri himmel

grönt, strävt, gräs
kittlar mina handflator

gräset doftar under min kind
i ögonvrån skymtar jag
ett bestånd av gullvivor




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-05-01 16:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken härlig text...barfota i gräset. Tror jag ska ta mig en sväng efter jag skrivit detta. Tack för att du påminner.
2016-05-04

  Linda CH VIP
Härligt!
2016-05-03

    Dan Myrbeck
Vårfina minnen!
2016-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text!
Ännu en vår var mig given.
2016-05-02

  Marianne Räf
En sann vårglädje !
2016-05-01

  Rise Little One
Våren strömmar ut från din penna...
2016-05-01

  ULJO
Fint skrivet om våren
2016-05-01

    ej medlem längre
En ögonblicksbild av lycka.
2016-05-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Våren i sin linda, diktar du i vackra ord och bilder.
2016-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP