Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag avslöjar alldeles för mycket

 

"Less is more"

 

 

Men mitt hjärta fölljer ingen klädkod
eller trender
Mitt ansikte sällan make up
Men så klär jag av mina känslor
med mina läppar:


"WOW!"



tänker alltid högt för dig
och blottar mig själv när jag säger
att jag älskar dig i den färgen
Du hade på dig härom dan
att du alltid är snygg i mina ögon
att jag tänkte på dig medan du var iväg
och smekte mig själv med dig i Åååh-tanke

 

du vet hur mycket jag vill, vill, VILL
och om jag hade varit en outfit i din närvaro
hade jag varit en alldeles för avslöjande klänning
Som visade alldeles för mycket hud
och för djup urringning
till mitt dunkande hjärta
med bar rygg
för dina händer att dra paralleller
till din inre styrka
att bära runt på mina tankar

för tajta jeans
svarvade runt min rumpa
så du visste exakt i vilken form jag är stöpt
och var du skulle nypa
och kyssa mig ömt
alldeles för len & mjuk t-shirt
för dig att dra av
i mina armar
knäsvag
och bara ben

 

som du redan vet vill jag älska med dig
innan kvällen är slut
festen över och våran precis börjat
i sängen
helt nakna inför varandra

 

 

utan täcke

 

(det är ett löfte)




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-19 19:16



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Det låter ju lätt erotiskt dethär Hmm... Jo... Är man funtad som jag så måste man ju gilla!!!
2016-05-26

  Karina"Kia"
Här trillar jag ner bland det vackra längtanslängtan i orden...att åtrå vackert påklädd som avklädd..
Så sensuellt underbart du med poetpennan fått ner!
Gillas!
Denna bränner jag in till mitt hemma...bibliotek!

2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP