Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*lipar en nypa salt....


Njaeeej är ingen badkruka

 

Jag behöver inte "18 grader, minst"
I vattnet
Jag skulle dyka i
Om jag visste att jag nådde till botten
Av din yta
Och jag skulle inte hålla om näsan
Se så där löjlig ut från bryggan
Eller stå och vela vid land
För Du vet jag kan vara tuff oxå, ibland

 

Njeaeeepp, jag är ingen badkruka
Ingen som doppar tårna
Om jag vet att jag får hålla
Om dig
Med mitt badlakan sen
Med mitt badlakan sen

Och båten den skumpar
Från kust till kust
Vågorna yr
Och när vi väl når hamn
Kommer jag kliva ombord
Och du glida rakt in i min famn
Och drunkna i ditt hav

Nepp, jag är ingen badkruka
Som inte törs
Som inte törs
När det väl gäller
Bara slänga mig i

 

Att få dig i mina armar
Är jag villig att hoppa i
doppa mig naken
eller, Dyka och inte stå där vid stranden
och vicka med tårna
hihi

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-22 15:13



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Vilken härlig kärleksförklaring att Våga!
Den är ju så otroligt bra..så man bara dyker på näsan..när jag läser raderna"Nådde botten av din yta"
Ja den va så drukningsvackert bra..så jävlar i havet!

"Lipar en nypa salt" det tror jag snor åt mig..bara så man dör så kanonbra!
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP