Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antologi Fotavtryck 2017


Privilegiet


Svalan i krigsdans
Krona av vingspetsar
Bevittnar dopet under
Himlamoders mun
Är hon
Friheten förkroppsligad
Förhållandet mellan
Liv och död
Pågår ständigt
Oavsett det finns
Någon att beskåda
Denna kausala förlovning
Eller inte






























Prosa av J. Herward
Läst 476 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-23 19:05



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Inledningsraden får mig att stanna här en stund. Ett nytt perspektiv öppnade sig, jag har aldrig sett deras flykt så, där i ett ögonblickligt orsakssamband som blir en tanke, en skrift. Fint.
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward