Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam-tvåsam

Jag gillar min ensamhet
i medvetenhet om oss
i tillit till vår
kontinuitet.

Jag gillar att höra dig spela i rummet bredvid
när jag ligger i sängen och filosoferar
med penna i hand
och en poesibok bredvid.




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 619 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-05-25 00:38



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
skön känsla <3
2016-06-04

  Lars Hedlin
Så fint beskrivit!
2016-06-03

  lila fjäderblomman VIP
Fint och helt i min smak.
2016-05-28

  Karina"Kia"
En trygghetskänsla stor
någon att luta sig mot,men att ändå kunna känna sig ensam.

Denna va riktigt bra,för man både ser och hör och får känslan,Tusen Tack!
2016-05-26

    Dan Myrbeck
Temporärt ensam
fast tvåsam - bra!

Kul att fler tar upp
detta tema.
2016-05-25

  Marianne Räf
Visst är det rätt med jyst ensamhet,
parallellt med en god tvåsamhet !
Av det har jag själv erfarenhet..
Fin påminnelse om det gav du här!
2016-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så fin kan ensamhet i tvåsamhet vara.
2016-05-25

  Anya VIP
Jag gillar också min ensamhet tillsammans med min man. Han i ett rum, jag i ett annat. Bra infallsvinkel här.
2016-05-25

    ej medlem längre
Din självkänsla ger dig glädje och styrka.
2016-05-25

  Rise Little One
Vilket harmoniskt liv!
2016-05-25

  ULJO
Så vackra tankar...... "när jag ligger i sängen och filosoferar med penna i hand och en poesibok bredvid"
2016-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Får en skön känsla när jag läser din fina text!
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP