Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom hem





och sagan utan lyckligt slut

bara fortsätter


i väntan på den

som kan rädda oss alla

















Fri vers av Zam
Läst 1229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-06 20:18



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Gillar denna mycket...
2006-07-08

  Hans w-art Westlund VIP
sparar den som favorit...
2006-05-17

  Hans w-art Westlund VIP
"och sagan utan lyckligt slut
bara fortsätter

i väntan på den
som kan rädda oss alla"

så bra skrivet. tack.
2006-05-17

    HiFi
blir det en prins på en vit springare eller vad? känns som du står vid en busshållplats och väntar på en buss som inte finns...
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam