Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill alltid ha mer

Svårt att vara nöjd
Vill ständigt ha mer
Konsten att vara nöjd
Blir allt mer en konst
När massmedia
Konsumtionssamhället
Sociala media
Programmerar
Människohjärnor
Utan vare sig tillstånd
Eller giltig examen




Fri vers (Prosapoesi) av valpen
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-25 18:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
personligen tycker jag att du alltid ska få mer, så länge en känsla av onöjelse finns existerar en otillfredsställelse, därför bör du alltid få mer, o mer, o mer:)
2016-08-04

  Åsa Njunjes
Klurig och bra med sin vassa poäng.
2016-06-22

  Bengt H VIP
En viktig text med intressant knorr.
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

valpen
valpen