Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du


det är så bottenlöst

så bottenlöst

och tomt




Övriga genrer av carimba
Läst 536 gånger
Publicerad 2006-05-06 21:02



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
livet i allmänhet
och sedan
resten
2006-05-10

    Mejja
Så gränslöst faller jag i dessa orden som förmedlar bottenlöshetens fall så precist. Ja jag vet....
Sänder varm Kramiz
2006-05-07

    HiFi
och i rymden finns det svarta hål.. ungefär detsamma. Bra beskrivning tycker jag
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

carimba