Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En god måltid i Bäckby före bibelstudium i Bäckbykyrkan i går. Egen bild.


La Siesta


Jag tog min el rulle

en tur till Bäckby

för lite postärenden


Blev beskviken att

Bäckby restaurangen

var nedbrunnen

och under uppbyggnad

tillsammans med

några andra butiker


Visste inte att

det var så illa


jag for vidare

till La Siesta

efter vägbeskrivning

av en vän jag mötte


Jag beställde lax

och njöt en stund

innan bibelstudium

i Bäckbykyrkan


Vilken ljuvlig kväll

efter fika och bön och samvaro

med mycken kärlek utgjuten...

studerade vi tillsammans

söndagens texter


En härlig brokig

samling människor

från skilda läger

som alla bryr sig

och har omsorg


Vederkvickelse

och frid spred sig

och jag grät av glädje

och tacksamhet på

hemväg genom skogen




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 577 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-06-03 19:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat och att du delar med dig av det!
2016-06-25

  louisegirl
Så fint berättat och tack för du delar med dig <3
2016-06-10

    Dan Myrbeck
Både bild och text skapar
hunger..!
2016-06-09

    ej medlem längre
Så bra att inte besvikelsen varade utan dagen slutade med glädje!
2016-06-05

  Eva Helene VIP
Fint att du delar med dig av detta!
2016-06-05

  ResenärGenomLivet VIP
Gott när allt blir till det bästa...
2016-06-05

  M.A.J.R
En fin berättelse vill jag hålla med om!
2016-06-04

  Ess VIP
<3lr här, som en saga<3
2016-06-04

  Rise Little One
Ett njutbar liv...så fint fångat vännen!
2016-06-03

    ej medlem längre
En fin berättelse om det goda som finns att glädja sig åt.
2016-06-03

  Bengt H VIP
Att något så hemskt vrids till någonting vackert vill jag läsa fler gånger.
2016-06-03

  aol
Tack fina Bibbi för din fina berättelse,
2016-06-03

  Niliboy
Tack Bibbi för din berättelse, ni verkar ha en levande kyrka å församling där!
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP