Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otillgänglig

 

 

så satans tungt

depressionens diagnos
ett mentalt Point Nemo
där man inte längre nås

fantiserar att sätta punkt

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 681 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-20 23:08



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Håller med Nanna
Ramar in och förstärker gör skuggan av text
2016-06-23

  Nanna X
Skrämmande effektfullt med den grå texten som inramar den svarta kärnan...
2016-06-21

    Dan Myrbeck
Svartare än
svart
2016-06-21

  Marita Ohlquist VIP
Även den starkaste kommer till en punkt när krafterna tar slut.
2016-06-21

  i af apa
verkligheten börjar
med fantasin.

( alltså . kommer)
2016-06-21

    ej medlem längre
Det finns gränser där man inte klarar mer...
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP