Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsliga känslor

Föreställ dig ett liv som blind

Ett liv i mörker

Föreställ dig ett liv som döv

Ett liv i tystnad

Föreställ dig ett liv utan känslor

Ett avstäng liv

Plötsligt kan du se

Du hör alla ljud

Känslor vaknar till liv

Vad händer med dig?

Fascination?

Rädsla?

Även det vackra kan skrämma

Det ovana kännas otryggt

Sakta vänjer du dig

Livet får fler dimensioner

Fler färger

En komplett färgpalett




Fri vers av Åsa GuThe
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-18 22:17



Bookmark and Share


    JJ VIP
En fin dikt med lite oväntad vändning! Kanske är det så att avsaknaden av salt ger ett större smakspektra... Mvh. JJ.
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Åsa GuThe
Åsa GuThe