Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosor, rosor, rosor

Låt oss läka såren
verka för det sammetslena
gemensamma
sällsamma och sköna!

Låt oss se med öppet hjärta
under kvällens ljusa himmel
Skörda rosor röda
att flyta
genom alla rum!

Så omvärvda av rosens doft
kan vi göra livet lättare
varmare och bättre
än hat och ängslan och girighet!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-21 01:33



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Ja!!! Don't forget to think about the roses. Underbara uppmuntrande tankegångar, som behöver spridas..
2016-06-23

  Karina"Kia"
Rosor röda är kärlekens färg och röda rosor "Flyta genom alla rum"=Jag älskar dig.

Ett budskap du ger oss att fundera på
och du skaldar det så vackert med den röda rosen som flödar i språk!

Rosen en drömsymbol!
2016-06-22

    ej medlem längre
Tar till mig dina ord och känner glädje och hopp.
2016-06-22

    Dan Myrbeck
Fin uppmaning!
2016-06-21

    Elisabeth Nilsson VIP
En fin uppmaning att förhålla sig till, klädd i vacker poesi.
2016-06-21

  Rise Little One
Fina goda tankar genom rosens doft...
2016-06-21

  KattenKin VIP
Fin föresats klädd i vackert språk.
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP