Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftburet



Idag
städade jag bort spåren
av honom

han som en gång var här

ett tomt paket L&M
en gammal aftonbladet
och tändsticksasken full av
eld

sen vek jag hans skjorta
andades in doften
och skrev min saknad
på ett tomt kuvert

I morgon
ligger min längtan i luften
och han är bara minnen

kvarglömda på min hud




Fri vers av Smultris
Läst 607 gånger
Publicerad 2006-05-11 02:53



Bookmark and Share


  Tony Hermansson
Ja, vad är väl en bal på slottet.......
Kanske bara en fantasi som aldrig fungerar.......
eller......
alldeles underbar om prinsen är sko feteshist
2006-05-20

  Pojken i Svart
Så väl du beskriver något som jag tyvärr känner igen mig allt för väl i... Kan se mig själv gå och städa undan spår efter någon "som en gång var här".
Jag gillar flytet i texten och fastnade särskilt för :

"och tändsticksasken full av
eld"

Vet inte riktigt varför jag fastnade för just dessa rader, men de tilltalar mig extra mycket på något sätt...
Hela texten är välskriven och slutet knyter ihop det hela på ett bra sätt!
2006-05-12

    ej medlem längre
det rullar på dag efter dag att du ständigt har sådant jäkla flyt?
HUR?!

(:

ÄLSKAR ;


I morgon
ligger min längtan i luften
och han är bara minnen

kvarglömda på min hud



läste precis tipsen på "hur en bra kommentar är"
De kan skita på sig!

För ibland kan man inte säga annat än : FY HELVETE VAD UNDERBART!
2006-05-11

    ej medlem längre
du är så nära
på huden!!
i mitt inre vill jag se
"eld" på egen
rad
för det känns
det här!!
2006-05-11

  mariann
Och där blir det rysningar igen.

"skrev min saknad på ett tomt kuvert"

Ååhhh!
2006-05-11

  Mats L.
Igen ett exelent framfört verk av lilla damen
2006-05-11

  Shininkagemusha
"sen vek jag hans skjorta..."

Att städa ut någon från en plats man delat, det är, jag vet inte, (bisats på bisats), nästan bitterljuvt.

Tomrummen i texten talar. Det gillar jag.
2006-05-11

  Anna H
Jag gillar verkligen den här! Det är sorgligt och man liksom känner sveket i luften men det är inte sentimentalt på något sätt, utan klart och tydligt, rakt på sak. Det tycker jag om!
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris