Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Black Angel



Min svarta ängel
Du är inte av ondo
Men inte heller perfekt
Men i mina ögon är du en gnistrande diamant
En diamant av Gud
Som slipas av prövningar och livet här på jorden
Jag älskar att du är fallen hit på jorden till mig
Att du längtade efter just min kärlek
Älskar din ömhet och din passion
Tack för att du finns och tack Gud att du har givit min svarta ängel
Snart är han ren och blir vit inför dig min Gud




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-05 15:40



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Härlig känsla av tacksamhet texten andas.
2016-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP