Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavla

Jag kan titta på dina anletsdrag hela dagen utan att tröttna
Du är det vackra i konsten som alla inte ser

När du förändrar dig i utseende
så är du som en ny person
Men det är hjärtat inom dig
Som  får mig att känna igen dig





Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-07-10 21:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Katten vilken text. Och jag som trodde, hela denna tid till nu.
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP