Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimmig tanke

ensam kall flicka

vill finna mjuk vän

utmärkt illusion

vacker hård pojke

gör bara ont




Fri vers av Zam
Läst 377 gånger
Publicerad 2004-09-20 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam