Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugna andetag

Stress blir lugna andetag
Inga måsten krävs

Spänningar leder till avslappning
Inga skällsord hörs

Ljuva semester
så efterlängtad är du




Fri vers av Cajsa
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-19 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg