Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ställde mina fötter på en klippa (ps 40)



i existensens utmarker
tillvarons ödemarker
länken i kedjan
som håller livet
ett hålrum

blir jag blir

inget slut
ingen kamp
ingen rot

den ej greppbare
ej kännbare
anger en ännu ej synlig väg

är länken

blir han blir




Fri vers av rebecca d
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-05-11 10:24



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Du är oerhört duktig ditte...din lyrik är mångfaldig...den här är underbar!
2006-05-13

    Mejja
"blir jag blir"
"blir han blir"

genom ord så små, kan så mycket fångas både känsla och upphöjelse.
Djup mäktigt fångande text!
2006-05-12

  Rachel Roth
blir jag blir
blir han blir

jag blir lyrisk
av skönheten
i det avskalade,
djupet i denna,
smärta

du kommer
så nära
med dina ord
2006-05-11

  abbe nilsson
tycker mkt om den här. skönt skriven. rakt igenom. om han som är länken...meningen...
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d