Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boka "En sista minuten" för mitt hjärta - tack

 

Tänk om mitt hjärta kunde åka på semester
Packa en lätt väska
Med pass, tandborste, trosor
och ett par sköna skor...

 

Oh, dra med "en sista minuten"
bara "poff"
så där!

 

Till Solen
Till Medelhavet
Till Asien
Till Afrika
Eller nånstans mitt emellan
typ - i Europa

 

upptäcka allt annat än vad ögat ser
och om nån frågar efter mig
säg att jag inte vet när jag återvänder hem igen

 

 

glömma att plikten kallar
i morgon
eller just NU!

 

 

och även om verkligenheten jagar ikapp mig
när jag väl landar
och även om jag vet
att jag fortfarande kommer vara
"head over heels" - in love with you

 

 

 

så ska jag njuta för stunden!

 

 

 

 

i ett par solglasögon
med utsträckta armar
tårna doppade i sanden
och en paraplydrink i handen

 

 

- där jag svalkade mina tankar nyss

 

 

 

 

*
AAaaaAAhh




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-22 15:13



Bookmark and Share


  Sandstorm7777
Tycker om för den säger så otroligt mycket om just den där känslan <3
2016-08-25

  Henning Hson
Gillar denna!
Tummen upp...
2016-08-24

  Karina"Kia"
Drömmars land med den älskade och är kär i..att kunna resa vackert i fantasi...


Upp över öronen..inte ett ljud
ljudet måste omvandlas till starkare
Kärlek och att visa på.....
galet vackert poetat<3
2016-08-22

  enmilia
Du målar upp vackra bilder. Härligt!
2016-08-22

  Larz Gustafsson VIP
Bengtsfors är ett mindre exotiskt alternativ, men ibland känner jag att det skulle räcka för mig.
Eller Paraguay.
2016-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP