Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grattis på födelsedagen! Jag är tillbaka...


Den bästa dagen i mitt liv


\"Vi glömmer det där året!\"

\"Inget bra år för kärlek!\"

Nej, visst var det så

Ensam, men nu åter två

Många tårar som rann

men så jag också en trogen vän fann


Ett år exakt

Jag är inte längre i hans makt


Den bästa dagen i mitt liv

hade jag igår...




Övriga genrer av Charly
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-05-12 07:52



Bookmark and Share


  Propella
Sorgen kan vara tung att bära, men den blir lättare. Jag lovar. Tills dess; fortsätt briljera med dina texter.
2006-05-15

  karamellen
Låter underbart...jag menar den bästa dagen i ditt liv...!
2006-05-12

  Albert
Grattis!
2006-05-12

  josefina
Underbart att lasa!!!!! Lycka till med fler basta dagar i ditt liv :D
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly