Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*POLSTJÄRNAN*


Kära*POLSTJÄRNAN*
Hjärtligt*Tack
För Dina*Starka Strålar
Som Hjälper*oss ibland
När vi*Behöver dig som*Mest*

15/9-16 Av*i.ÅBerg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 411 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-15 13:40



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Du skriver om POLSTJÄRNAN och jag NORRSKEN. Två magnifika storheter.
Snyggt!

2017-05-25

  L Patrik W Johansson VIP
Ingår i lilla/Stora Björn som jag sett blivit levande i nån Disney (antagligen)

Polstjärnan kallades ett tag North Star/Nordstiernan

Kungen hade den som symbol (Kalle dussin)

https://sv.wikipedia.org/wiki/Nordstjärnan

Be well,
LPWJ
2016-09-18

    Dan Myrbeck
Ja, vår tid behöver ljus!
2016-09-16

  Camelot
Oj vilken fin bild och text!
Ljus!
2016-09-15

    ej medlem längre
Ja det är fint att se stjärnan lysa i mörkret!
2016-09-15

    Sefarge VIP
Aldrig förglömma
Stjärnas kraft såväl
I Mörket som i ljus!
Tack för klokords
Skrift!
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg