Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläcket glöder som het lava brevet till styrande

Jag ska vara vänlig i tonen
även fast pennan kokar av vrede
bläcket glöder som het lava
ilsket rött rinner det ut på mitt blad
den är långtifrån glad..!
att varje dag se höra om vad
som pågår på min fosterjord
gör mig så rosenrasande
förfallet är enormt & orden
räcker inte till att beskriva
alla helvetiska attacker
fredliga får se upp
oprovocerade kan hända
precis när som helst!
våldet är utom kontroll
på grund av er politiker troll
ni trampar på sjuka svaga
välfärden har ni krossat
era fotsulor verkar gilla det
spåren talar helt tydligt
det kan ni inte gömma
så sluta ljug för folk
era lögner håller inte
att se sitt älskade land
falla isär gör ont i hjärtat
varför tillåter ni det ske?
varför behandlar ni
människor så olika?
sluta upp med skitsnacket
som "allas lika värde"
i handling ska det
ses vem man är
ni visar tydligt att
ni inte har landet kär
sanningen visar vägen
glöm aldrig det..!
det är helt uppenbart
att ni inte kan leda
ett land till blomstring
men mycket bra på
att sluta bevattna det
med näring & omsorg
vissnar ner mer & mer
inte konstigt jag blir ilsk
då jag era ansikten ser
hur kan man inte vara?
vem känner stolthet
över denna utveckling?
bara hjärntvättade dårar!
tack för mig för denna gång
det kommer fler brev!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-04 11:10



Bookmark and Share


    lydriket
"förfallet är enormt & orden
räcker inte till"
Sant och uppriktigt.

De som skall granska makten finansieras nu av det folk som blir granskat istället för makten.
2021-09-20

    ej medlem längre
Bra skrivet, känner likadant.
2021-09-02

  Bibbi VIP
Håller med.
2021-08-05

  Koloristen
"vem känner stolthet
över denna utveckling?"

-Alltför många, dessvärre.
2021-08-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP