Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4/5


Du är min vårvind

Du är min vårvind
Smeker min kind
pillar med mitt hår
Solen gör oss sällskap,
min vårvind och jag
Du får smeka min kind
du får pilla med mitt hår
Jag kan bara njuta
Jag älskar dig,
min vårvind
Låt mig förbli din




Fri vers av Missi VIP
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-05-14 13:29



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Jättevackert, fridfullt!
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon