Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11/5


Månglänta

Månen splittrar molnen
som spricker upp
till en månglänta
Månskenet sprider sig
sprickorna blir större
fylls av månens strålar




Fri vers av Missi VIP
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-05-16 18:29



Bookmark and Share


  rebecca d
vackert! Fina bilder, form, språk
2006-05-17

  osynlig
Månglänta, vilket vackert ord.

Månen är så fin och du har skrivit en mycket bra text.
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon