Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äts du upp som likmaskar äter?

Är ditt samvete rent
Hur döljer du det i så fall
Sover du  bra om nätterna

Din falska empati syns igenom
Skulle vilja kalla dig för Hitler

Ingen röst vart någonsin hörd av dig




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-27 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP