Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Congrats. ... väl spelat

Gå din väg
Gå iväg med stressen du omger mig
Hur jag gett allt till dig och alla
Jag var lycklig för en stund
När jag fick höra om din lycka
Det skulle innebära
En frihet för ett tag
Att få andas, komma igen


Vänta , stanna upp
Applåder till att du vann kriget jag inte trodde att jag ingick i

Du gav dödsstöten innan du hann gå




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-27 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP