Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två konstnärssjälar som delade fin gemenskap, min syster och jag!


Fångade in konstnärliga ögonblick

Ljuset lyste upp vår stund
hösten med alla sin dofter
tillsammans med vindens
svalare beröring mot kind
kändes uppfriskande skön
löven prasslade under våra
fötter och äpplen låg utspridda
under de nu kala nakna träden
mitt i detta sceneri satt vi
och absorberade livet
kaffe och bakelse stod på
vår efterlängtade meny
ute i det fria smakade det
ypperligt ljuvligt gott
vi vandrade sedan omkring
fångade in konstnärliga
helt oemotståndliga ögonblick




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-31 11:29



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
...en lyrisk bild av gemenskap.Tack!
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP