Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallen stjärna

När försvann allt som fanns där förr?
Då dagarna var ljusa, varma, underbara.

När jag var underbar.

Vad hände?
Osäker, värdelös, ointressant

Otillräcklig.

Innerst inne vet jag.
Men går inte att göra någonting åt hur det är.
Som en mörk grop inuti
Förtär mig inifrån.

Har insett att du inte längre gör mig stark.

Letar,
men är det värt det?

Saknar jag något som inte längre finns?
Eller söker jag något annat?

Måste kanske snart sluta att hoppas.
Sluta att vänta på en önskan som aldrig slår in.

Kanske har vår stjärna för alltid fallit.




Fri vers av Lillefot
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-09-04 22:17



Bookmark and Share


    NEWDRESSTRUCTION
precis så här känner jag mig, fängslande text. sorglig.
2008-06-10

  Bromus
Min duktiga lilla superkvinna:) visste inte att du skrev mer! kul överraskning!

Älskar dig min plutt

Puss

din

Bromus
2006-10-09

  Ola Rydberg
Sorglig med en härlig sentimentalitet
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Lillefot