Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har känt hur dina steg smälter hav.


jag vet du känner
istiden
och att din utandning alltid verkar frysa
luften omkring

men älskling jag har känt
hur dina steg smälter hav
och jag har sett
våren i dina ögon




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-11-06 11:38



Bookmark and Share


  Aisha VIP
fantastiskt vackert!
A.
2016-11-29

  DarkEmotions
Vem handlar den här dikten om?
2016-11-17

    ej medlem längre
vass tvåversare, skön för ögat och örat, poesi, kort och gott! Tack.
2016-11-06

  alicja lappalainen VIP
..sorgsenhet, distans och tillbakalängtan. En vacker och skicklig dikt.
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP