Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du lycklig?

 

 

Är du lycklig? frågade hon.
Hjärnan skruvades upp i högvarv.
Referensminnen och hjärtkontakt.
Inte olycklig, men inte helt där tänkte jag.
Beståndsdelar av målbilden lycka saknas.
En fråga som ställde mig mot verkligheten.
Även flera dagar senare.


Livet.




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-09 11:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vääldigt bra!
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape