Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

baRlast

 

 

Det väller timmar, outhärdligt genom en dag

de faller mot

 

jag visste aldrig att tiden är den dunkla sömnens

blot

lyft mig, jag är en dags sekund

 

 

oumbärlig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-11 21:12



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Fina metaforer om ,som jag tolkar det tiden som försvinner så fort och livet som försvinner bitvis med den..Mycket bra!
2016-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP