Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oftast med ett par glas i besluten.

 

 

Vi skulle sluta ses som vi tidigare gjort,
men det dröjde inte länge, gick ganska fort.

Var det inte du så var det jag,
messade - ska vi ses om ett tag?

Oftast med ett par glas i besluten,
knöt vi upp den gamla knuten.

 

 

 

Men -

jag ångrar aldrig vår närhet i  vår ensamhet...




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 490 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-14 22:33



Bookmark and Share


    frun
Bittert ångrade du dig, fastän du inte erkänner det.
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape