Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett handskrivet brev till någon

 

Tänk om Du fick ett handskrivet brev
i dag,  i morgon, innan Julafton
Skulle du veta från vem?
Kunna läsa dig till DET
Bara på handstilen?

 

Skulle du ta det personligt?
Även om det inte stod något datum...
men generad när det står detaljer om
Hur du ser ut...utan en enda tråd på kroppen

 

Tänk om det var så länge sedan
att du inte riktigt längre vet hur det känns...?
Tänk bland alla räkningar...eller reklam
som ändå tog sig in trots "Ingen"-lappen...
"Tack"
Skulle du uppskatta brevet mer?
Bara för att...
Du Inte vet helt säkert än,


 

Skulle du kanske le...helt barfota
på golvet
för du inte trodde det fanns på kartan
vem gör liksom så i dag?

 

Tänk om den som skrev förblir anonym
men ändå tänker på dig, på ett hörn
och...
kanske....har jag det på tungan
att klistra dit frimärket
för att
ge dig nåt att gå till botten med
eller skulle du ... bara ...
dumpa det,

 

 


i pappersinsamlingen




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-15 13:55



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Avunds o svartsjukemannen @larzzzzzzz
2016-11-15

  Larz Gustafsson VIP
LOL@Sten!!
2016-11-15

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det bästa vore om du kunde posta dig själv,adressat finnes på eniro,hitta.se mfl
2016-11-15

  Quasimodo
Ett handskrivet brev vill nog alla ha, personligt och mera till så att säga, sedan om det är Julafton eller den 9 september spelar mindre roll!
2016-11-15

    ej medlem längre
Det skulle sticka ut med ett handskrivet brev i dagens läge.

En frankerad markering :)

Som att låta bilen stå och gå långt till den man ska hälsa på. Bara för att :)
2016-11-15

    ej medlem längre
PostNord...får mig avstå..
Det kommer ju aldrig fram..
2016-11-15

  Larz Gustafsson VIP
Så ovanligt med snigelpost och handskrivna brev numera.
Jag skulle uppskatta att få ett.
På sjuttiotalet hade jag brevvänner över hela världen.
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP