Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fifth Ave.

 

 

 

Bensinblandat vatten porlade ner på sidogatorna.
Regnbågsnyanserna mötte den skrovliga asfalten.
Kombinationen var faktiskt vacker, kan intygas.

Det findroppiga duggregnet fuktade ömsint det yviga skägget.
Ovan hustaken skymtade neonskyltar genom kisande ögon.
Tankar bröts itu av den dånande trafiken från Fifth Ave.

Där gick han, som i en film, om du frågade vissa.
Om du frågade honom - en riktig jävla skitrulle.
Men det var aldrig någon som frågade honom. 

Någonsin.




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-15 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape